123Macmini.com
FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   GalleryPhoto Gallery   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Apple Releases Mac OS X 10.4.10 v1.1 and Audio Update...
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    123Macmini.com - Forums Forum Index -> 123Macmini.com News and Reviews
View previous topic :: View next topic  
Author Message
eq2675
Member
Member


Joined: 09 Sep 2006
Posts: 96

PostPosted: Tue Jul 03, 2007 5:18 pm    Post subject: Reply with quote

How do I know if 10.4.10 v1.1 is installed.

I found this log in Onyx

2007-05-25 19:21:12 -0400: Installed "Security Update 2007-005 (Universal)" (1.0)
2007-05-30 08:53:39 -0400: Installed "iTunes" (7.2)
2007-05-30 08:53:41 -0400: Installed "Security Update (QuickTime 7.1.6)" (1.0)
2007-06-21 08:22:10 -0400: Installed "Mac OS X Update (Intel)" (10.4.10)
2007-06-23 09:40:59 -0400: Installed "Safari 3 Beta Update" (3.0.2)
2007-06-30 22:15:04 -0400: Installed "iTunes" (7.3)
2007-07-03 01:05:30 -0400: Installed "Audio Update 2007-001" (1.0)

Software Update reports that there are no pending updates
_________________
1.66Ghz Intel Core Duo + 1GB Ram + 80GB HD + TripLite B022-002-KT-R KVM + Bose Roommate II Speakers (circa 1990)
Triple Boot internal HD using rEFIt with OS X Tiger, XP Pro, and Vista Business
Back to top
View user's profile Send private message
Ben Tex
Veteran Member
Veteran Member


Joined: 01 Feb 2007
Posts: 1463
Location: Texas

PostPosted: Tue Jul 03, 2007 5:41 pm    Post subject: Reply with quote

Hasta la vista pops! Don't let the door hit you where the good lord split you!

I'm glad it didn't take Apple long to come up with a fix. In the end, I bet this all related to some new energy saving technique for portables that failed.
Back to top
View user's profile Send private message
MCeeP
Junior Member
Junior Member


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 49
Location: Las Vegas

PostPosted: Tue Jul 03, 2007 8:37 pm    Post subject: Reply with quote

well, this fixed the audio issues, but now my USB drives are really really really really slow to access...any clues what might be up with that?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mackie
New Member
New Member


Joined: 04 Jul 2007
Posts: 1

PostPosted: Wed Jul 04, 2007 5:13 am    Post subject: Reply with quote

MCeeP wrote:
well, this fixed the audio issues, but now my USB drives are really really really really slow to access...any clues what might be up with that?


I've noticed the same thing happening with my LaCie Porsche drives since upgrading to 10.4.10. It takes four times as long to transfer files with USB now. I think I'm going to reinstall Tiger this weekend. I just hope 10.4.10 isn't a sign of things to come in Leopard. It has to be one of the worst updates ever. Mad
Back to top
View user's profile Send private message
zedtvl
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Sep 2006
Posts: 443
Location: AZ/Usa

PostPosted: Wed Jul 04, 2007 11:01 am    Post subject: Reply with quote

Maybe there is a problem of compatibility whith Airport and this dreadful update.
This morning I started my Mini without Airport on, it was fine the trouble stated when I turned airport on, the wheel for 30 minutes, after doing force quit with no result it finally fonctionned
_________________
Mac Mini i7, 2.3 GHZ, 8GB Ram.
Macbook pro 2009 Core 2 Duo, 240GB SSD, 2.66GHz, 8GB Ram
Dead PowerBook 180, M4440 33 MHz, 8 MB ram.
Back to top
View user's profile Send private message
shagberg
New Member
New Member


Joined: 16 Mar 2006
Posts: 18

PostPosted: Wed Jul 04, 2007 5:36 pm    Post subject: Reply with quote

zedtvl wrote:
Maybe there is a problem of compatibility whith Airport and this dreadful update.
This morning I started my Mini without Airport on, it was fine the trouble stated when I turned airport on, the wheel for 30 minutes, after doing force quit with no result it finally functioned


This is exactly what happens with my Intel Mac Mini....

Scott
Back to top
View user's profile Send private message
MaDDuck
Member
Member


Joined: 16 Jan 2007
Posts: 197

PostPosted: Wed Jul 04, 2007 6:08 pm    Post subject: Reply with quote

Very odd...
After 10.4.10, my adio got kind of screwy. system sounds would only ever come from the inbuilt speaker, and all other audio, would go through my USB speakers. Now matter how many times I rebooted, and double-checked everything.

Now, it's MUCH better!!
Back to top
View user's profile Send private message
CaliforniaMini
Veteran Member
Veteran Member


Joined: 06 Aug 2006
Posts: 858

PostPosted: Wed Jul 04, 2007 7:50 pm    Post subject: Reply with quote

OK, so dumb question, but I'm not having any audio issues, so this is the best I could come up with. Why is this release called 10.4.10 v1.1 instead of 10.4.11? I thought I understood how they number their updates until recently.
Back to top
View user's profile Send private message
g5g5
Veteran Member
Veteran Member


Joined: 25 Jan 2005
Posts: 2767
Location: Virginia

PostPosted: Wed Jul 04, 2007 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

CaliforniaMini wrote:
OK, so dumb question, but I'm not having any audio issues, so this is the best I could come up with. Why is this release called 10.4.10 v1.1 instead of 10.4.11? I thought I understood how they number their updates until recently.


A v1.1 just means we messed up the first time. Wink

I would assume that Apple didn't feel it was worthy of a point release because it was just repackaged with the audio update.
_________________
1.25GHz Mac Mini / 1.8GHz iMac G5 / 2.0GHz C2D Mac mini (2009)
4GB iPod mini / 2G iPod shuffle / 16GB iPhone 3G
Apple TV 2
iLife's a Bitch!
Back to top
View user's profile Send private message
TonyMontana
Veteran Member
Veteran Member


Joined: 24 Jul 2006
Posts: 1945
Location: Missoula, MT

PostPosted: Sat Jul 14, 2007 7:52 pm    Post subject: Reply with quote

UGH!!!! I've had it with 10.4.10!!!!!! Now my finder is crapping out. I've tried various ways to fix it. Through a bit of research I've found it stems from the recent update. Plus with the USB audio problems. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil I just bought a fresh WD 500gb and I'm going to do a clean install and go back to 10.4.9.
_________________
MacMini 2.0GHz C2D (2009)
MacMini 2.16GHz Intel Core Duo
Dell Mini 10v *OSX 10.6.4*
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    123Macmini.com - Forums Forum Index -> 123Macmini.com News and Reviews All times are GMT - 5 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



      

Shop:  Apple Store  |  Refurbished Macs  |  Refurbished iPads  |  MacConnection  |  Mac Mini Vault  |  Other World Computing

MK 1 Studio Mac mini Racks  |  Crucial Mac Memory  |  Top Free Mac Apps  |  Top Paid Mac Apps



123Macmini.com is an independent publication and has not been authorized, sponsored, or approved by Apple Computer, Inc.
All logos and trademarks in this site are property of their respective owners.
Copyright © 2011 123Macmini.com. All Rights Reserved.