123Macmini.com
FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   GalleryPhoto Gallery   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

(SOLVED) time machine restore not working ?

 
Post new topic   Reply to topic    123Macmini.com - Forums Forum Index -> Mac Mini
View previous topic :: View next topic  
Author Message
geordiejohn
Member
Member


Joined: 27 Jun 2008
Posts: 80
Location: London

PostPosted: Tue May 15, 2012 2:35 pm    Post subject: (SOLVED) time machine restore not working ? Reply with quote

hello i did a fresh install of snow leopard 10.6.8 on my apple mac mini 80 gb and i have used a cyclone 1 tb external hard drive for my time machine backup,on the cyclone i can the backups i have done,when i go to time machine and go to the day i want and click on say applications the restore does not highlight so i can not use it,if i open applications to have a look some of the applications like iphoto are grey,any ideas how i can restore please as i have got a lot of photos on iphoto ?
thank you.


Last edited by geordiejohn on Fri May 18, 2012 8:17 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
g5g5
Veteran Member
Veteran Member


Joined: 25 Jan 2005
Posts: 2768
Location: Virginia

PostPosted: Tue May 15, 2012 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

Have you tried booting to the Snow Leopard DVD and restoring from there?
_________________
1.25GHz Mac Mini / 1.8GHz iMac G5 / 2.0GHz C2D Mac mini (2009)
4GB iPod mini / 2G iPod shuffle / 16GB iPhone 3G
Apple TV 2
iLife's a Bitch!
Back to top
View user's profile Send private message
geordiejohn
Member
Member


Joined: 27 Jun 2008
Posts: 80
Location: London

PostPosted: Wed May 16, 2012 7:08 am    Post subject: Reply with quote

i did see something that said put in the dvd and go to utilities and restore but when i put in the dvd i cannot see utilities?
thank you.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
geordiejohn
Member
Member


Joined: 27 Jun 2008
Posts: 80
Location: London

PostPosted: Wed May 16, 2012 8:48 am    Post subject: Reply with quote

i found utility and restored but when the system comes up it says do a restart and when i do it just keeps saying do a restore,any ideas what to do to bring the system back up please?
thank you.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
geordiejohn
Member
Member


Joined: 27 Jun 2008
Posts: 80
Location: London

PostPosted: Fri May 18, 2012 8:16 am    Post subject: Reply with quote

all ok i rebooted with disk in and holding the alt key and the reinstalled the system.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    123Macmini.com - Forums Forum Index -> Mac Mini All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



      

Shop:  Apple Store  |  Refurbished Macs  |  Refurbished iPads  |  MacConnection  |  Mac Mini Vault  |  Other World Computing

MK 1 Studio Mac mini Racks  |  Crucial Mac Memory  |  Top Free Mac Apps  |  Top Paid Mac Apps



123Macmini.com is an independent publication and has not been authorized, sponsored, or approved by Apple Computer, Inc.
All logos and trademarks in this site are property of their respective owners.
Copyright © 2011 123Macmini.com. All Rights Reserved.